13 Mart 2017 Pazartesi

Nendoroid 617 - Heshikiri Hasebe

7.Orjinal Nendoroidim Hasebe-san.♥
Tokyo Otaku Mode dan satın aldım. 2 hafta önce sipariş vermiştim ve standart kargoyla hemen geldi. Standart kargoda bazen 4 hafta da anca geliyor. Ama Tokyo Otaku Mode da yaptığım tüm alışverişler de ön-sipariş hariç hep 2 hafta içerisinde geldi! 
Evet arkadaşlar Heshikiri Hasebe-sanı birlikte keşfedelim:
Kutunun üzerinde yazan ayrıntıyı geçmeyelim:
Cute to look at, fun to play with and great to collect - Nendoroids!
Sevimli bakış, oynaması eğlenceli ve toplamak için harika koleksiyon figüleri!
Kutuyu açalım:
Evet!! Hasebe-san ♥
Kılıçları:
Sembolü:
Bilgisayarın ekranındaki Heshikiri Hasebe'nin Touken Ranbu Online oyunundan orjinal resmi. Hasebe-san Touken Ranbu Online İnternet oyun karakteri. Aynı zamanda oyunun çok popüler olmasının ardından çıkan Touken Ranbu Hanamaru anime serisinin karakteri. ♥
Your wish… (Senin dileğin…)
…Is my command! (Benim için emirdir)
Touken Ranbu'yu merak edenler ve animesini izlemek isteyenler: www.turkanime.tv/anime/touken-ranbu-hanamaru türkanimetv den izleyebilir.
Touken Ranbu konu olarak Tarihi korumak ile görevli olan japon büyücü kız Saniwa kılıçlara hayat verir onları insana dönüştürür ve tarihi korumak için kılıçları savaştırır. Touken Ranbu Hanamaru Anime de insana dönüşmüş olan bu kılıçların eğlenceli günlük yaşamını konu alıyor.
Touken Ranbu Online'dan Hasabe-sanın sözleri: My name is Heshikiri Hasebe. If it's an order from the master, I will accomplish anything you wish.
Benim adim Heshikiri Hasebe. Efendimden gelen bir emir varsa, istediği herşeyi yerine getiriceğim. 
Heshikiri Hasebe Açıklamsı: Heshikiri Hasebe. .... Weird name, isn't it? (Heshikiri Hasebe. .... Garip ad, değil mi?)
My previous lord, you see, could not forgive the mistake of his tea servant, and I was thus named when he executed the hiding servant with only the weight of the blade...
He's that kind of man. Oda Nobunaga, that is.
Touken Ranbu'daki kılıçların hepsi dönemlerinde isim yapmış lord ve samurayların kılıçları. Sahipleriyle birlikte efsaneleşmiş kılıçlar.
Heshikiri Hasebe japon tarihinde ünlü Oda Nobunaga'nın kılıcı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder