6 Mart 2017 Pazartesi

Nendoroid Türkiye de Nerelerden Satın Alınır?

Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere nendoroid koleksiyon ürünlerini Türkiyede nerelerden satın alabileceğinizi kendi tecrübelerimden yola çıkarak anlatmaya çalışacağım.

Nendoroid Figür Kolekksiyonu

1. Öncelikle Çizgi Roman / Anime & Manga koleksiyon ürünleri, figür ve oyuncak satan mağazalarda nendoroid bulmak mümkün. Örneğin İzmir deki "Emre'nin Anime Manga Tükkanı" dan nendoroid figürleri satın alabilirsiniz. Sevilen anime karakterlerinin 10cm nendoroidleri ve 7cm petit nendoroid figürleri elinde buluna biliyor. Ayrıca özel siparişlede istediğiniz nendoroid ve figürü sizin için getirtebilir. Aynı şekilde Adana, İstanbul ve Ankara da anime figür satış yapan mağazalarda nendoroid satın alabilirsiniz.

2. Anime Evim: Cosplay, Figür & Poster Satış Sitesi.
Öğrenciler için en güvenilir internet satış sitesi diyebiliriz. Kapıda ödeme kolaylığı Anime Evim'in en güzel özelliği. Şimdiye kadar bileklik, nendoroid, figür birçok şey satın aldım kapıda ödeme seçeneğiyle ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.
Çizgi Roman DC & Marvel karakter Nendoroidleri + Anime & Manga karakter Nendoroidleri mevcut.!

3. Facebook üzerinden anime ve çizgi roman figürleri satan sayfalardan nendoroid satın alabilirsini.

4. sahibinden.com, n11.com & gittigidiyor.com gibi internet alışveriş sitelerinde nendoroid kolleksiyon figürleri satılıyor.

Evet arkadaşlar özetlersek Türkiyede Anime ve Çizgi Roman ürinleri satan mağaza ve internet sitelerinde nendoroid satışı yapılıyor. Satın almadan önce özellikle internet sitelerinde satıcıyı iyice incelemeyi unutmayın.

Not: Türkiye de satılan nendoroid figürlerinin çoğu çin çakması. Çin de üretilenler çok ucuz ve bulması kolay olduğu için. Orjinal Nendoroidler 45-65 dolar arası iken çin çakması nendoroidler 10-20 dolar arası. Fiyat karşılaştırması yaparak türkiyede satın alacağınız figürlerin orjinal mi? çakma mı? olduğunu anlayabilirsiniz. Direk satıcıyada sorabilirsiniz tabiki! Çin çakması kötümüdür derseniz. Hayır. Biz de 3 çin çakması nendoroid var. çakma nendoroid kötü değil ama kalite farkı var elbette.

Gelecek yazımda güvenli yabancı yurtdışı alışveriş sitelerini anlatacığım. Herkese bol gülümsemeli iyi günler. :D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder